Monday, April 26, 2010

Jau..

Ja daa va det kanskje paa tide at froeken Schroeder skriv et innlegg igjen. Det har vaert et godt opphold og akkurat det e ikkje min feil, men meir dettan nette i asia som ikkje e saa glad i nettsida. E har jo ogsaa vor en del av det som staar paa Tore sin blogg, saa vest leseren foel at den har gaatt glipp av naa saa kan det anbefales aa sjaa paa nettsida: www.torejazz.blogg.no

Foer oeyeblekke sett e nu i Luang Parabang i Laos. Dettan e en liten idyllisk by som vi kom tel i gaar etter en minnevaerdig busstur!
Som kanskje naan veit har e aa Tore vor en svepptur i Kina (litt artig at e kan sei det, men set va verkelig en svepptur) kor det ikkje bei tur tel tibet, men heller en tur i pandapark. Naan vil kanskje sei at det va en smule skuffende, men neida Tore vart saa begeistra foer de dyran at han meint det va vert heile turen. E foer min del bei meir skuffa over at det va saa kontrollert, dyrt og komlat og kom se te Tibet at pandapark bei meir foer aa ha gjort naa i Kina. Vi va begge enig om at soer-vest kineseran va et svaert lite servicevennlig folk, og teng bei tungvindt naar de ikkje kun et ord engelsk. Saa ka va ikkje beire saa enn aa flyg oss ner i varmen igjen, og moet ho Kristine Marit og ho Reidun i Vientiane i Laos.

Vientiane e hovedstaden i Laos, men det e svaert lite som baer praeg av at dettan e en hovedstad. Lite aa gjaer og generellt liten by. Men vi fikk med en gang foelelsen av ro i kroppen. Kuul stemmning( for aa sei det paa Torevis), og en stor kontrast tel baade Vietnam og Kina kor det kryr av folk, bila, mopeda og ikkje minst tuting...ahh. Naar e og Tore hadd nu "chilla" rundt i naan daga, kom kristine + foelge. Di va noksaa utpeist etter en strabasioes og ikkje minst lang busstur, saa e bei inponert naar de va eni i aa hiv se paa buss igjen dagen etter. Trur Kristine ska skilder bussturen paa sin blogg, saa se :www.kristinemarit.blogspot.com

Ellers saa kan det jo infaarmeres om at reisefoelget mett altsaa Tore, e lei av aa skift hotell, sett knoerva baki bussa og konstant planlegging, saa han foerlat oss og flyg ner tel Thailand. Han ska slapp av paa ei strand inntell vi fer heim den 16 Mai. E fer videre mae de anner tuppen, og vaarres foerste plan e 2 dagers baattur paa Mekongelva inn tel nord i Thailand. Saa faar vi sjaa ka spennanes vi ska nu finnpaa der.

Sku seffern ha lagt ut litt bilda men..har ikkje mae apparate...faar bi neste gang..

2 comments:

Pappa said...

Takk for telefonsamtalen og gratulasjonen. God tur videre!

Unknown said...

Høres gudd ut! Jeg er i praksis. Det regner. Det er eksamenstid. Med andre ord: Nyt videre! Gleder meg til å se deg igjen og høre om verdenserobringen! :-)